A+ gondoskodás minden körülmények között

2020.04.14.

          A CPI tovább fejlesztette a bérlőknek szóló Humán Innovációs Programját A CPI Hungary irodaházainak és irodatereinek rendeltetésszerű használata a kialakult helyzet ellenére a nap 24 órájában biztosított, az irodaházak üzemeltetése a hét minden napján teljes körűen ellátja feladatait. A CPI Humán Innovációs Programjának (HIP) csapata és szolgáltatói közössége sem állt […]

A+ gondoskodás minden körülmények közöttA+ gondoskodás minden körülmények között

 

 

 

 

 

A CPI tovább fejlesztette a bérlőknek szóló Humán Innovációs Programját

A CPI Hungary irodaházainak és irodatereinek rendeltetésszerű használata a kialakult helyzet ellenére a nap 24 órájában biztosított, az irodaházak üzemeltetése a hét minden napján teljes körűen ellátja feladatait. A CPI Humán Innovációs Programjának (HIP) csapata és szolgáltatói közössége sem állt le.

A személyesen igénybe vehető kényelmi és egészségmegőrző szolgáltatások jelenleg a helyszíneken szünetelnek, de online platformokon keresztül ingyenes mozgásórák, kedvezményes házhoz szállítási szolgáltatások és  minőségi gyermek- és szabadidős programok szortimentjének rendszeres megosztásával nyújtanak segítséget az otthonról dolgozóknak. A CPI HIP csapat tartja a kapcsolatot a bérlőkkel, felméri igényeiket, összeköti őket az elérhető kedvezményes lehetőségekkel, követi a magyar és nemzetközi kulturális és szabadidős felnőtt- és gyermek programokat és bérlői kommunikációs platformjai segítségével rendszeresen megosztja bérlői közösségével összeállítását.

A rendkívüli időszakban a CPI HIP saját eszközkészletével hozzá szeretne járulni bérlői üzletmenetének fenntartásához, ezért felajánlotta bérlői számára, hogy aktuális ajánlataikat, szolgáltatásaikra vonatkozó friss információikat a CPI szélesebb bérlői közösségei számára elérhetővé teszi a HIP belső kommunikációs felületein.

A CPI Humán Innovációs Program a helyzet visszarendeződéséig virtuálisan folyamatosan elérhető lesz és  teljes szolgáltatói csapatával nap mint nap azon dolgozik, hogy a #maradjotthon életformát kellemesebbé és gondtalanabbá tehesse a CPI Hungary bérlői számára.

 

Kép forrás: <a href=”https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business“>Business photo created by yanalya – www.freepik.com</a>