Megnyílt Magyarország legnagyobb Müller üzlete

2017.03.13.

A német Müller üzletlánc, mely az egyik legnépszerűbb drogéria hálózat, az Europeum bevásárlóközpontban nyitotta meg a legnagyobb üzletét Magyarországon. A 2,260 m2 alapterületű üzlet tovább bővítette drogéria, parfüméria, játék, biokozmetikumok és háztartási termék kínálatát a központban.

Megnyílt Magyarország legnagyobb Müller üzleteMegnyílt Magyarország legnagyobb Müller üzlete

Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjában a Blaha Lujza téren található összesen 6,000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező Europeum bevásárlóközpont 2011-ben került átadásra. Jelentős bérlői között megtalálható a Müller, H&M, Tally Weijl, Deichmann, Yves Rocher, az OTP Bank, Sushi és a Subway éttermek. A bevásárlóközponthoz több szintes mélygarázs is tartozik, melyben a számos parkolóhelyen kívül elektromos Gokart pálya is üzemel. A három szintes bevásárlóközpont a Courtyard by Marriott Budapest City Center szállodával egy épületben található.

Az Europeum bevásárlóközpontot a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó üzemelteti és adja bérbe, mely jelenleg több mint 500,000 négyzetméteren, 20 kiskereskedelmi ingatlant üzemeltet Magyarországon.

 

Cushman & Wakefield